Home arrow Leden arrow Lid worden
Lid worden

» Inschrijfformulier lidmaatschap OIZ

Algemeen

De vereniging bestaat uit allerlei leden die binnen de gezondheidszorg werkzaam zijn en zich bezig houden met ICT. Dat kan zijn in de vorm van hardware leverancier, software leverancier of consultancy bedrijven. Uiteraard zijn er ook organisaties die zich met een combinatie van deze activiteiten op de markt begeven. Afhankelijk van ontwikkelingen in de markt, worden er soms werkgroepen gevormd van ter zake kundige vertegenwoordigers van de aangesloten leden, die hun visie hierover formuleren en terugkoppelen aan de leden. Bekijk hier het overzicht met alle OIZ leden.

Tijdens de Algemene Ledenvergaderingen (meestal 4x per jaar) worden presentaties verzorgd door organisaties die voor de industrie een belangrijke rol spelen. Hierbij kunt u denken aan NICTIZ (nictiz.nl), NEN (nen.nl), Senter (senter.nl) of VWS.

Hoe kunt u lid worden?

U kunt lid worden door het inschrijfformulier, dat u op deze pagina vindt, in te vullen.

Uw gegevens worden dan verwerkt in de administratie en de naam van uw bedrijf wordt toegevoegd aan de ledenlijst met een link naar uw website. Tevens publiceren we de naam van de vertegenwoordiger van uw bedrijf met het e-mail adres.

Kosten lidmaatschap

De lidmaatschapsbijdrage bedraagt:

  • een jaarlijkse contributie van € 600,-

De bedragen zijn exclusief 21% BTW

De lidmaatschapsbijdragen zijn bewust laag gehouden om de vereniging laagdrempelig te houden.

» Inschrijfformulier lidmaatschap OIZ

 

Agenda


ALV OIZ 2015

d.d. 28 mei 2015

NBC, NIeuwegein


HL7 University cursussen 2015

Lees meer »


IHE Acadamy 2015

Lees meer »